Mamyčių dienelė

…..Kaip pavasaris džiugina mus, taip ir mes stengiamės pradžiuginti savo  kilniaširdes, pasiaukojančias,  mylinčias  Mamas, nes jų triūsas, rūpestis ir meilė  lydi mus visą gyvenimą.
…..Visą šią savaitę Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo  grupių vaikai ruošėsi Motinos dienai. Vaikai dalyvavo keliuose virtualiuose kūrybiniuose projektuose ir vykdė įvairias veiklas.
…..Veiklų tikslas – mokyti mažuosius  gerbti ir mylėti patį brangiausią žmogų – Mamą, puoselėti  dėkingumą ir pagarbą jai, plėtoti ir skatinti vaikų kūrybinius gebėjimus.
…..Smalsieji  gimnazijos ugdytiniai klausėsi pasakų, istorijų  bei legendų apie mamas ir močiutes. Drauge su muzikos mokytoju mokėsi dainelių  apie brangiausią žmogų. Visi drauge gimnazijos salėje sukūrė stebuklingą pasakų pievelę, skirtą  pradžiuginti mamytes, kurią papuošė savo kūrybos darbeliais.
…..Vaikai dalyvavo įdomiose  meninėse veiklose: kūrė ir gamino įspūdingo dydžio gėles, modeliavo ir dekoravo sukneles mamytėms, ,,pynė‘‘ karūnas  iš spalvotų gėlyčių, gamino individualias dovanas (balionų puokštes ir širdučių stiklainiukus). Savos gamybos dovanėles vaikai parsineš į namus ir sekmadienį pradžiugins mamytes.
…..Mažųjų gimnazijos ugdytinių meilė ir kūryba tebus dovana Jums, mielosios ir gerosios Mamytės! Su Mamyčių dienele!
…..
Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojos
Skip to content