TARPTAUTINĖ ŠOKIO DIENA

…..Balandžio 29 dieną yra minima Tarptautinė šokio diena. Mūsų gimnazijoje šiandien šoko visi – ir patys mažiausi mokinukai, ir pedagogai. Nors šokio diena buvo minima nuotoliniu būdu, tačiau visi pradinio ir pagrindinio ugdymo mokiniai mokėsi bendrą Flashmob šokį, o, įamžinus judesius kameroje, buvo sukurtas trumpas filmukas, kaip mokiniai kviečia drauge šokti kitus.
…..Vienos pertraukos metu buvo pateikta staigmena ir gimnazijos pedagogams. Čia juos pasitiko šokio mokytoja Violina Romeikaitė su 7 klasės mokinėmis, kurios, pasveikinusios mokytojus su šokio diena, pakvietė juos drauge pašokti bendrą šokį.
…..Šokio dieną minėjo ir priešmokyklinio bei ikimokyklinio ugdymo grupės. Vaikučiai įsikūnijo į skirtingus personažus ir atliko išmoktus šokius.
…..Taip pat norime pasidžiaugti, kad 6 klasės mokinės Izabelė Žitlinskaitė, Aistė Ilčiukaitė, Milana Zdanovič, Gabija Traur, Gabija Jurgelevič, Ugnė Juzefovičiūtė ir Jovita Adamovič dalyvavo respublikiniame renginyje „ŠOKAM“. Dėkojame mokinėms ne tik už dalyvavimą šiame renginyje, bet ir už tai, kad aktyviai dalyvauja įvairiose šokio akcijose bei konkursuose.
…..Dar kartą sveikiname visus su Tarptautine šokio diena!
…..
Šokio mokytoja Violina Romeikaitė
Skip to content