Projektas „Tyrinėjimo menas“ tęsiasi

…..Šiandien, lapkričio 12 dieną,  gimnazijoje prasidėjo projekto „Tyrinėjimo menas: partnerystės kuriančioms mokykloms“ Mokytojų klubo veikla. Į susitikimą su mokytojais atvyko kūrybos agentės – Julija Mažuolienė ir Jurgita Nagrockytė – Zigmantė. Kartu aptarėme projekto viziją, svarbiausius veiklos etapus. Mokytojų klubas – nauja patirtis mūsų gimnazijos pedagogams, bet mokytojai  jaučiasi pasiruošę naujiems iššūkiams, susijusiems su mokytojų profesiniu ir asmeniniu tobulėjimu. ,,Mokytojų klubo“ koncepcija suteikia erdvės mokytojams pasitikėti savo jėgomis, ieškoti ir eksperimentuoti, taikyti kūrybiškus tyrinėjimo metodus per pamokas. Šis projektas remiasi tikėjimu, kad mokymas iš esmės yra kūrybinė profesija.
…..Smagu buvo susiburti, tikimės, kad mūsų drąsa ir pasiryžimas tik augs!
…..Gimnazijos 6 klasėje taip pat  vyko jau antrasis susitikimas su kūrybos agente Jurgita. Mokiniai tęsė darbą, vykdė įvairias veiklas, kurios  padės tolimesniam projekto veiklos planavimui.
…..
Projektą „Tyrinėjimo menas: partnerystės kuriančioms mokykloms“ įgyvendina Britų taryba ir asociacija „Kūrybinės jungtys“, bendradarbiaudama su Ugdymo plėtotės centru.
#Kūrybinės jungtys #Tyrinėjimo menas
Skip to content