PRADINIŲ KLASIŲ MOKINIŲ PILIETINIO UGDYMO KONKURSAS „PAŽINK TĖVYNĘ IŠ ARČIAU“

…..Kovo 14 dieną  Vilniaus rajono Paberžės „Verdenės“ gimnazijoje pradinių klasių mokiniai ir jų mokytojai rinkosi į zoninį pilietinio ugdymo konkursą ,,Pažink tėvynę iš arčiau“.  Šio konkurso tikslas – skatinti mokinius pažinti gimtojo krašto kultūrą, ugdyti pilietiškumą ir kūrybiškumą bei puoselėti papročius ir tradicijas.  Konkurso dalyvius pasveikino ir padrąsino Paberžės „Verdenės“ gimnazijos direktorės pavaduotoja ugdymui Violeta Kaziūnienė. Į konkursą atvyko gimnazijos bičiulis – Kredito unijos ,,Saulėgrąža“ valdybos pirmininkas Gintautas Piragius.
…..Konkurse varžėsi 3 pradinukų komandos: svečiai iš Nemenčinės Gedimino gimnazijos, Maišiagalos LDK Algirdo gimnazijos ir konkurso šeimininkai – Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos. 2, 3 ir 4 klasių mokiniai varžėsi 4 rungtyse: kiekvienos klasės atstovas dalyvavo Kahoot viktorinoje, komandos atliko po dvi komandines užduotis, o komandų kapitonai varžėsi Flipity skaitmeninėje aplinkoje. PUG ir 1 klasės mokiniai piešė piešinius Lietuvai.  
…..1- ą vietą iškovojo Paberžės ,,Verdenės“ gimnazija, 2-ą vietą Nemenčinės Gedimino gimnazija, o 3-ą vietą – Maišiagalos LDK Algirdo gimnazija. Visi komandų dalyviai buvo apdovanoti bilietais į kiną ir Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos direktoriaus diplomais, o komandas ruošę mokytojai – padėkomis.   
 
Konkurso organizatorės – Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos pradinio ugdymo mokytojos                             
Skip to content