Pradinių klasių mokinių mokslo metų užbaigimo šventė

…..Birželio 8 dieną paskutinis 2022-2023 m. m. skambutis nuskambėjo  Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės” gimnazijos pradinukams. Su pradine mokykla atsisveikino 21 ketvirtokas.
…..Gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė ketvirtokams įteikė Pradinio ugdymo programos baigimo pažymėjimus, o patiems geriausiems – pagyrimo raštus. Mokytoja Rasa savo ugdytiniams palinkėjo drąsiai ir garbingai žengti į naują savo gyvenimo etapą, išlikti draugiškiems ir vieningiems, siekti naujų tikslų ir svajonių. Ketvirtokai padėkos žodį tarė savo mokytojams, gimnazijos darbuotojams ir tėveliams.
…..Šventės metu pagyrimo ir padėkos raštais buvo apdovanoti puikiai bei labai gerai mokslo metus užbaigę ir kiti pradinių klasių mokiniai. Gimnazijos remėjas Gintautas Piragius įteikė IG klasės mokiniams pereinamąją Šauniausios klasės taurę ir padovanojo visos dienos pramogą Vichy vandens parke. Geriausioms gimnazijos sportininkėms: Austėjai Juzefovičiūtei (5 kl.), Karinai Zastižinskajai (6 kl.), Rasai Juzefovičiūtei (7 kl.), Erikai Paškevičiūtei (7 kl.), Taisijai Perveinytei (8 kl.), Gabijai Traur (8 kl.), Aistei Ilčiukaitei (8 kl.), Izabelei Žitlinskaitei (8 kl.), Ugnei Juzefovičiūtei (8kl.), Gretai Bobinaitei (IG kl.), Elingai Purlytei (IG kl.), Jolitai Krečiūtei (IG kl.), Karinai Frolovai (IIG kl.) ir Aurelijai Budžiūtei (IIG kl.) atiteko gimnazijos remėjo Edgaro Kuliešiaus įsteigtas apdovanojimas – 250 eurų dovanų čekis.
…..Sušokę nuotaikingą šokį, šventės dalyviai palinkėjo vieni kitiems gražios vasaros.
 
Skip to content