Paskatinamoji išvyka ,,Vilniui 700“

…..Birželio 6 dieną Paberžės „Verdenės“ gimnazijos mokiniai, lydimi mokytojų Jolantos Jurkšaitienės, Violinos Romeikaitės ir Astos Martyncevienės, vyko į paskatinamąją edukacinę pažintinę kelionę ,,Vilniui 700“. Tai gimnazijos dovana mokiniams už puikų, labai gerą ir gerą mokymąsi bei elgesį, asmeninės pažangos ūgtį, aktyvumą neformaliose gimnazijos veiklose ir klasės gyvenime. Edukacinių veiklų Vilniuje tikslas –  stiprinti mokinių motyvaciją mokytis ir siekti dar didesnės pažangos, puoselėti dvasines, pilietines vertybes, ugdyti etnines, kūrybines, komunikavimo ir pažinimo kompetencijas.
…..Edukacines veiklas pradėjome sostinės pilių teritorijoje. Tai viena žymiausių Vilniaus vietovių, kuri saugo daugybę miesto paslapčių, istorijų ir legendų. Savo ištvermę mokiniai galėjo išmėginti kopdami į Gedimino pilies kalną, nuo kurio atsiveria nuostabi Vilniaus senamiesčio panorama. 
…..Lietuvos Nacionaliniame muziejuje mokiniai dalyvavo dviejose turiningose edukacinėse programose: 1-4 klasių mokiniai susipažino su tradiciniais muzikos instrumentais, o 5-IIG klasių mokiniams buvo surengta nuostabi istorinė edukacija apie senosios Lietuvos istoriją. Po kūrybingų ir įtraukių veiklų mokinių laukė skanūs pietūs ir smagus boulingo žaidimas.
…..Įspūdingos kelionės laikas prabėgo labai greitai. Mokiniai patyrė begalę nepamirštamų emocijų, dar labiau susibendravo, atskleidė savo kūrybines galias, sužinojo daug istorijos faktų apie Vilniaus įkūrimą. Grįžo kupini įspūdžių ir ryžto ateityje siekti dar geresnių ugdymosi  rezultatų.
…..Nuoširdų AČIŪ tariame gimnazijos administracijai už nepamirštamą dovaną mokiniams!
 
Pradinių klasių vyresnioji mokytoja Jolanta Jurkšaitienė
Šokio mokytoja Violina Romeikaitė
Rusų kalbos vyresnioji mokytoja Asta Martyncevienė
Skip to content