PASKUTINIS SKAMBUTIS

…..Paskutinis skambutis ne tik žymi mokyklos baigimą, bet turi ir simbolinę prasmę – jis yra tarsi pirmasis žingsnis į savarankišką gyvenimo kelią, kai abiturientai tampa atsakingi už savo sprendimus.
…..Birželio 1 dieną Paskutinis skambutis nuaidėjo ir Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos 29 laidos abiturientams. Dvyliktokus sveikino ir sėkmės linkėjo gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė, klasės vadovas Viktoras Martyncevas, tėveliai. Nuotaikingą, tačiau kartu ir labai jautrų pasirodymą dovanojo pirmokėliai. Šventę vedė ir gražius sveikinimo žodžius sakė būsimieji abiturientai – vienuoliktokai.
…..Abiturientai atsisveikino su mokykla, mokytojais ir draugais, prisimindami čia patirtus įspūdžius, dėkodami mokytojams, administracijai, tėvams už suteiktas žinias ir palaikymą, griežtą žodį ir ryžtingą padrąsinimą, o šventės pabaigoje gimnazijos kieme pasodino savo medelį.
…..Mieli abiturientai, būkite drąsūs, svajokite ir įgyvendinkite gražiausias savo svajones – net jei sėkmė užtruktų, niekad nenuleiskite rankų. Pasitikėkite savimi ir jus palaikančiais žmonėmis!
Skip to content