Mamyčių diena

…..Balandžio 29 dieną Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos pradinių klasių mokinukai pakvietė savo mamytes paminėti gražiausios pavasario šventės – Mamyčių dienos.
Šventė prasidėjo daina „Tau, mano mamyte“, kurią akompanavo Kipras ir Edvinas.
…..Visas mamas pasveikino gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė. Šventė – tai dainos, šokiai, žaidimai ir buvimas drauge. Išties maloni staigmena – su meile pagamintos dovanėlės, kurios ne tik pradžiugino mamytes, bet ir papuoš namų aplinką. Savo talentais mamas pradžiugino Kipras, pagrojęs birbyne, ir Edvinas – akordeonu. Mamos gėrėjosi vaikų šokiais „Laikrodukas“, „Trys siūleliai“ bei improvizacija „Šokis mamai“, jaunųjų akrobačių pasirodymu. Jaunučių choras dovanojo nuostabias dainas. Mamos su vaikais dalyvavo linksmose veiklose: vaikai puošė  mamas naujomis šukuosenomis, mokė dainuoti,  kvietė pašokti,  žaidė nuotaikingą  žaidimą.
…..Nieko nėra gražesnio žemėje už mamos meilę, nieko nėra stipresnio už jos pasiaukojimą vaikams… O mamos visada laukia. Laukia šypsenų, švelnių žodžių ir malonių staigmenų, kurias joms dovanoja vaikai.
…..Sveikiname visas mamas su artėjančia švente!
…..Dėkojame šokio mokytojai Violinai ir muzikos mokytojai Elenai, padėjusioms surengti šią nuostabią šventę.
…..
Pradinių klasių mokytojos
Skip to content