Pažintiniais Asvejos regioninio parko takais

…..Vasario 11 dienos popietę „Tyrinėjimo meno“  kūrėja Eglė Puodžiūnaitė ir Asvejos regioninio parko vyresnioji specialistė ir gidė Laura Leškevičiūtė pakvietė 7 klasės mokinius susipažinti su Asvejos regioniniu parku. Gidė nuotoliniu būdu septintokams parodė, kokias gamtos vertybes, kultūros paveldo bei kitus objektus galima pamatyti parke. Taip pat parodė Asvejos regioninio parko žemėlapį, nagrinėjo jo ženklus ir legendą. Supažindino, kaip skaityti parko teminį žemėlapį, paaiškino, kur galima poilsiauti, kokiais takais vaikščioti ir ką nuostabaus pamatyti. Be to,  papasakojo apie gido profesijos subtilybes bei į ką turėtume atkreipti dėmesį, būdami Asvejos regioniniame parke. Laura Leškevičiūtė supažindino mokinius su galimomis edukacijomis bei ekspozicijomis.
…..Mokiniai nuoširdžiai dėkojo gidei už išsamų, įdomų pasakojimą, o projekto kūrėjai – už suorganizuotą edukaciją. Nors edukacija vyko nuotoliniu būdu, mokiniams ji patiko. Drauge svajojame apie Covid -19 viruso sutramdymą, karantino pabaigą, šiltą orą ir turistavimą Asvejos regioniniame parke.
…..
Programą ,,Tyrinėjimo menas“ įgyvendina Britų taryba ir asociacija „Kūrybinės jungtys“. Projektas yra Britų tarybos kultūrinių ryšių programos, vykdomos visose trijose Baltijos šalyse, dalis.
…..
 7 klasės vadovė, technologijų vyresnioji mokytoja Laima Juodėnienė
Skip to content