ŠVENTINIS MOKYTOJŲ SUSITIKIMAS

…..Artėjanti metų pabaiga – puiki proga mums visiems susitikti, prisiminti reikšmingiausias praeinančių metų akimirkas, džiaugsmus ir iššūkius, o svarbiausia – pabūti kartu. Tad gražiu, bet visiems neįprastu priešventiniu laikotarpiu, gruodžio 23 dieną,  mūsų gimnazijos mokytojų kolektyvas susibūrė į nuotolinį šventinį susitikimą.
…..Iki pandemijos neformalų ryšį tarp kolektyvo narių puoselėti padėdavo kvalifikacijos kėlimo išvykos, renginiai gimnazijoje, susibūrimai, kuriuos perkelti į virtualią erdvę ir gauti panašų efektą – tikras iššūkis. Visgi sėkmingai darbą nuotoliniu būdu jau organizuojančios gimnazijos patirtis parodė, kad prie nuoširdaus bendravimo per atstumą keliamų iššūkių galima prisitaikyti, pasitelkiant kūrybinius sprendimus ir IT technologijas.
…..Organizuojant šventinį susitikimą Zoom platformoje ir kuriant šventinę atmosferą, mokytojams buvo pasiūlyta pasipuošti ar turėti šalia vieną kalėdinį akcentą, garuojančios kavos ar arbatos puodelį, o taip pat atlikti ,,namų darbus“: paruošti nuotraukėlę, paveiksliuką, istoriją, iliustruojančią, kaip jie gyvena karantino metu ir laukdami švenčių.
…..Nuoširdžiu sveikinimu nuotolinį renginį pradėjo gimnazijos direktorė V. Dapkevičienė. Popietę tęsė tikybos mokytojo, kunigo  Juzefo Makut evangelijos ištraukos skaitymas ir sveikinimas. Netikėta staigmena tapo darželio grupių vaikų ir jų mokytojų nuotolinis sveikinimas. O fizinio ugdymo mokytojas Valdemaras įtraukė kolegas į šventinį ,,Protmūšio“ žaidimą. Vėliau visi mokytojai pasidalijo savo mintimis, nuotraukomis, vaizdo įrašais, istorijomis, linkėjimais ir, žinoma, kiekvienas buvo apdovanotas simboline dovanėle, kuriomis pasirūpino istorijos mokytoja Vida.
…..Nuoširdžiai visiems dėkojame už dalyvavimą neįprastoje šventėje ir linkime, kad mielos šypsenos, šviesios mintys, laimė, sėkmė darbuose, jaukūs namai, mylintys žmonės, patikimi draugai, geri žodžiai, mažos ir didelės pergalės taptų visų mūsų kasdienybe ne tik  per šv. Kalėdas, bet  ir visus ateinančius metus! 
…..
Organizatoriai
Skip to content