Mažųjų poezijos mylėtojų šventė

…..Meninio skaitymo konkursai skatina vaikus domėtis poezija, ugdo jų kūrybiškumą, saviraišką ir originalumą, puoselėja ugdytinių meninio žodžio suvokimą ir raišką, padeda atsiskleisti vaikų talentams.
…..Tad saulėtą vasario 26 dienos rytą Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos ikimokyklinio ugdymo grupės ugdytinė Tauvilė Viltė Skupaitė ir priešmokyklinio ugdymo grupės ugdytinė Juvita Liutkevič vyko į Nemenčinės vaikų darželį. Mergaitės dalyvavo Vilniaus rajono švietimo įstaigų meninio skaitymo konkurse ,,Mylėk, vaikeli, tą brangią žemę“. Tautvilė Viltė deklamavo Juozo Nekrošiaus eilėraštį ,,Keturi žodžiai“, o Juvita – Violetos Palčinskaitės eilėraštį ,,Fėja, grojanti  fleita“. Po skaitovų pasirodymo mažųjų konkursantų laukė šventiniai pietūs, žaidimai ir šokiai. Po pertraukėlės nekantriai laukėme konkurso rezultatų ir apdovanojimų. Džiaugiamės ir didžiuojamės Juvita, ji laimėjo garbingą  antrąją vietą 3 – 5 metų vaikų grupėje. Už dalyvavimą konkurse abi mergaitės apdovanotos diplomais ir  paskatinimo dovanėlėmis. 
…..Laimingos ir rimtai nusiteikusios skaityti, mokytis ir deklamuoti  eilėraščius mažosios poezijos mylėtojos grįžo į gimnaziją.
…..
Ikimokyklinio ugdymo mokytoja metodininkė Birutė Baušienė
Skip to content