Šauniausios klasės išvyka

…..,,Šauniausios klasės“ rinkimų tikslas – netradiciniu būdu stiprinti mokinių ugdymo (si) motyvaciją, pamokų lankomumą, tarpusavio bendravimą ir bendradarbiavimą, socialinių įgūdžių ugdymą. Šauniausia klasė turi būti labai draugiška, vieninga, kūrybinga ir unikali. Visos mūsų gimnazijos klasės yra labai šaunios, bet šiais mokslo metais ,,Šauniausios klasės“ titulą pelnė IG klasė. Ta proga klasei buvo įteikta pereinamoji taurė, o gimnazijos rėmėja, kredito unija ,,Saulėgrąža“, padovanojo išvyką į Vaikų ir jaunimo centrą ir ,,Vichy“ vandens parką.
…..Birželio 13-tą dieną IG klasės mokiniai išvyko pramogauti. Vilniuje mokinius maloniai pasitiko kredito unijos ,,Saulėgrąža“ valdybos pirmininkas Gintautas Piragius. Jis pakvietė gimnazistus į komiksų dirbtuves ir fechtavimo treniruotę. Po to klasė vyko į ,,Vichy“ vandens parką, kur pramogavo visą dieną.
…..Grįždami namo, gimnazistai dalinosi patirtais įspūdžiais ir įsimintinomis šios nepakartojamos išvykos akimirkomis. Jie dar kartą įsitikino, kad gyvenime reikia kaupti išmintį, mokytis, mokėti tolerantiškai bendrauti, gebėti bendradarbiauti, auginti save stipria asmenybe – tada ir būsi šauniausias.
…..IG klasės mokiniai dėkoja visai gimnazijos bendruomenei už pasitikėjimą, nuoširdų ačiū taria gimnazijos rėmėjai, kredito unijai ,,Saulėgrąža“, ir asmeniškai jos valdybos pirmininkui Gintautui Piragiui už nepamirštamą išvyką.
…..
IG klasės vadovė Stasė Korsakovienė ir psichologė Joana Butėnaitė
…..
Skip to content