Tarptautinė mokytojų diena gimnazijoje

…..Spalio 5-ąją – Tarptautinę mokytojų dieną – gimnazijos Mokinių tarybos nariai nuo ankstaus ryto savo mokytojų laukė prie įėjimo į gimnaziją, kad nustebintų ir pasveikintų juos su  profesine švente.
…..Šią dieną mokytojai ilsėjosi ir vaišinosi  kava ir mokinių pagamintais gardėsiais mokytojų kambaryje, o stropiausi III – IVG klasių gimnazistai vedė pamokas. Toks pokytis džiugino ne vien mokytojus, bet ir visus gimnazijos mokinius. O jaunieji ,,mokytojai“ turėjo puikią progą išbandyti save.
…..Kol vyresniųjų klasių mokiniai vedė pamokas, mokytojai buvo pakviesti į gimnazijos salę. Tokios renginio temos turbūt nesitikėjo nė vienas mokytojas – vyko „Mokytojų teismas“. Mokytojai buvo ,,teisiami“ už kosminę matematiką, paukščių kalbą, nenuspėjamus atsiskaitymus ir kitas „blogybes“. Nors mokytojai gynėsi ir įrodinėjo savo teisumą, tačiau jiems nepavyko išvengti ,,teisėjo“ nuosprendžio ir teko atlikti paskirtas įvairias ,,bausmes“: piešti, dainuoti, kurti šūkius, pasakas…
…..Pasibaigus teismo posėdžiui, mokytojams buvo leista toliau mokyti vaikus. Kaip padėkos ženklą gimnazijos mokiniai mokytojams padovanojo kavavirę, kad jie kiekvieną rytą būtų žvalūs ir besišypsantys. Po kupino staigmenų renginio mokytojai išvyko į Grybų dvaro arklides, kad smagiai praleistų likusią šventinės dienos dalį su kolegomis.
…..Dėkojame Jums, brangūs Mokytojai!
…..
Mokinių taryba
Skip to content