Sporto ir turizmo diena gimnazijoje

…..Birželio 6 dieną Vilniaus r. Paberžės „Verdenės“ gimnazijoje vyko kasmetinė Sporto ir turizmo diena. Joje dalyvavo  5-8 ir I-IIIG klasių mokiniai, klasių vadovai, mokytojai. Sporto šventę  prasidėjo gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė, ji šiltai pasveikino visus susirinkusiuosius ir palinkėjo sėkmės.
…..Šiemet pagrindinis šventės akcentas – orientacinis žygis po Paberžės apylinkes. Žygio maršruto penkiuose punktuose mokinių laukė mokytojai, kurie žygio dalyviams pateikdavo užduotį, o už teisingą atsakymą pasakydavo raktinį žodį. Klasės, baigusios šį žygį, galėjo žaisti įvairius lauko žaidimus: tinklinį, futbolą, žolės riedulį, beisbolą. Teniso kamuoliuko metimo į tolį rungtyje geriausiai sekėsi 8 kl. mokinei Gretai Valsiūnaitei ir IIIG klasės mokiniui Jaroslavui Semaško. Kiekviena klasė buvo apdovanota diplomu už nuopelnus sporto šventėje.
…..Šventės pabaigoje gimnazijos kūno kultūros mokytojai Vytautas Garšva ir Valdemar Šaveiko žaidė paplūdimio tinklinį su gimnazijos mokiniais Artūru Daraškevič ir Mantu Rodevič.
…..
IIG klasės mokinys Tadas Radavičius
Skip to content