Meninio skaitymo konkursas gimnazijoje

…..Sausio 25 dieną Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijoje vyko kasmetinė poezijos šventė – meninio skaitymo konkursas, skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui paminėti.
…..Su pagarba ir dėkingumu prisiminėme žmones, kurie 1918 m. vasario 16 dieną vienbalsiai priėmė nutarimą dėl Nepriklausomos Lietuvos valstybės atkūrimo. Prisiminėme ir pasidžiaugėme atkurtos Lietuvos laimėjimais, kurie įkvėpė kurti dabartį ir leido viltingai žvelgti į ateitį. Renginio vedančioji dar kartą akcentavo, kad mūsų gimtoji kalba – valstybės piliečius jungianti ir vienijanti jėga, mūsų kultūros pamatas, sielos veidrodis, o žodis – minties drabužis. Tad konkurso dalyviai šiandien ir įrodė, kieno minties drabužis yra patvaresnis ir gražesnis.
…..Džiaugiamės gausiu skaitovų būriu ir nuoširdžiai sveikiname konkurso nugalėtojus: 5-8 klasių grupėje geriausi buvo – 5 klasės mokinė Aneta Kerulytė, 8 klasės mokiniai Slavomir Michailin ir Inesa Kanclež; I-IVG klasių grupėje geriausiai pasirodė IIIG klasės mokinė Emilija Beržinytė ir abiturientės Greta Persijanova ir Diana Šluinska.
…..
Lietuvių kalbos ir literatūros mokytojos
Skip to content