2017 METŲ SUAUGUSIŲJŲ MOKYMOSI SAVAITĖ ,, MOKYMOSI GALIA IR ŽAVESYS“ PABERŽĖS ,,VERDENĖS“ GIMNAZIJOJE

…..Šiais metais Paberžės ,,Verdenės“ gimnazija prisidėjo prie 2017 metų suaugusiųjų mokymosi savaitės ,,Mokymosi galia ir žavesys “. Lapkričio 23 dieną gimnazijoje rinkosi mokinių tėvai ir mokytojai į netradicinius edukacinius užsiėmimus. Socialinė pedagogė metodininkė Rima Rybakova vedė pamoką ,,Saugus internetas – saugūs vaikai“, o technologijų mokytoja Laima Juodėnienė mokė tėvelius vilnos vėlimo paslapčių kūrybinėse dirbtuvėse ,,Dovana savo rankomis“.
…..Veiklų metu suaugusieji buvo supažindinti su pavojais, slypinčiais internete. Diskutavome, kokiu būdu galima apsaugoti save ir savo vaikus nuo virtualių sukčiavimų ir patyčių. Tėvams buvo pateiktos rekomendacijos, kaip apsaugoti savo vaikus. Po teorinio užsiėmimo persikėlėme į kūrybines dirbtuves, kuriose technologijų mokytoja Laima Juodėnienė parodė, kaip lengvai galima pasigaminti dovanėlę artėjančių švenčių proga.
…..Tikimės, kad suaugusiųjų mokymo savaitė bus ir kitais metais ir kad sulauks dar didesnio tėvų susidomėjimo ir aktyvumo.
Skip to content