Šauniausios klasės išvyka į Žaislų muziejų ir vandens pramogų parką

…..2015-2016 mokslo metų Šauniausios klasės rinkimus laimėjo gimnazijos aštuntokai. Jiems atiteko pereinamoji taurė ir Vilniaus Vytauto Didžiojo LIONS klubo suorganizuota edukacinė- pažintinė išvyka į Vilniaus Žaislų muziejų ir vandens pramogų parką ,,Vichy“.
…..Birželio 7 dieną, smagiai nusiteikę ir pasiruošę ekstremalioms situacijoms, išvykome į Vilnių.  Prie Žaislų muziejaus ir vandens pramogų parko mus pasitiko Vilniaus Vytauto Didžiojo LIONS klubo  prezidentas Gintautas Piragius ir palinkėjo  geros nuotaikos ir nepamirštamų  įspūdžių.
…..Žaislų muziejuje susipažinome su žaislų istorija, pamatėme ir galėjome ,,žaisti“ su įvairių istorinių laikotarpių žaislais. Mokiniams paliko įspūdį tai, kad žaislai buvo kuriami iš artimos žmonėms aplinkos objektų (kaulų, vilnos ir t.t.),  ir visi jie atliko didaktinę funkciją. Apžiūrėję ekspoziciją ir išklausę įdomaus gidės pasakojimo, mokiniai turėjo galimybę pažaisti ir žaislais, kuriais vaikystėje žaidė jų tėveliai.
…..Ypač smagus ir kupinas nuostabių įspūdžių užsiėmimas laukė vandens pramogų parke. Mokiniai ne tik susipažino su saugaus elgesio vandenyje taisyklėmis bei maudynių nauda žmogaus sveikatai, bet ir praktiškai taikė turimas žinias smagiai pramogaudami.
…..Aštuntokai džiaugiasi prasmingai praleista diena, dėkoja gimnazijos bendruomenei už įvertinimą, pažada kitais metais vėl tapti šauniausia klase ir skatina  jų pavyzdžiu sekti kitas gimnazijos klases. 
…..Dėkojame Vytauto Didžiojo LIONS klubui bei jo prezidentui Gintautui Piragiui už puikiai organizuotą išvyką, malonų sutikimą ir dalykišką bendravimą.
…..Klasės seniūno Tado Radavičiaus mintys: ,, Ši diena – pati šauniausia šių mokslo metų diena. O gal ir kitais metais mums pasiseks…“
…..
…..8 klasės vadovė Regina Stankevičienė
Skip to content