Kovo 11 – osios minėjimas Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijoje

…..Kovo 8 dieną gimnazijoje minėjome Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną. Organizavome netradicinį minėjimą, kuris pradėtas šventine radijo laida, direktorės sveikinimu gimnazijos bendruomenei. Savo kalboje direktorė pabrėžė, kad turime džiaugtis ir didžiuotis tuo, jog gyvename laisvoje Lietuvoje, linkėjo visiems atsakomybės, ištvermės, veržlių idėjų, bendrų siekių, sąžiningo ir kūrybingo darbo, einant laisvos Lietuvos keliu.
…..Per pertraukas dainavome visiems žinomas, širdžiai brangias dainas, jungėmės prie šokio kompozicijos ,,Aš esu vėliava“ šokėjų.
…..Patys mažiausieji, ikimokyklinukai ir priešmokyklinukai, buvo kūrybingi ir aktyvūs šventinės dienos dalyviai. Jie organizavo kūrybinę veiklą ,,Laisvės paukštelis“, STEAM veiklą ,,Mes Lietuvos amatininkai“, dalyvavo tarptautiniame projekte – pilietinėje iniciatyvoje ,,Bėgu Lietuvai 2024“.
…..Visą dieną bibliotekoje vyko kūrybinės dirbtuvės ,,Lietuva – tai mes“. Čia ir mokiniai, ir mokytojai  pynė siūlų, vėrė karoliukų apyrankes, piešė, atliko kitus kūrybinius darbelius.
…..Dėkojame visiems už šventės organizavimą bei dalyvavimą joje.
…..ŠVĘSKIME LAISVĘ!
 
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui V. Kaziūnienė
Skip to content