XXX LAIDOS ŠIMTADIENIS

…..Vasaris – tai mėnuo, kai mokyklose vyksta viena gražiausių, įsimintiniausių mokyklos švenčių – Šimtadienis. Ši šventė mūsų gimnazijoje vyko vasario 9 dieną.
…..Iškilmingo renginio metu nuoširdžius sveikinimus ir palinkėjimus dvyliktokams Šimtadienio proga išsakė gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė, pirmoji mokytoja Rasa Jarumbauskienė, klasės vadovas Valdemar Šaveiko, abiturientų tėvai.
…..Linksmosios renginio dalies tema – ,,100 dienų kelionė“. Vienuoliktokai abiturientus oro linijų bendrovės ,,Verdenės Airport“ lėktuvu pakvietė keliauti po įvairias pasaulio šalis. Dvyliktokai ,,lankėsi“ Japonijoje, Egipte, Meksikoje, Kanadoje ir Didžiojoje Britanijoje. Kiekvienoje šalyje šventės kaltininkai ,,prikrėtė eibių“ ir  turėjo atlikti įvairius išbandymus, kad ,,išpirktų savo kaltes“.  Visa tai atlikus, vienuoliktokai abiturientams įtekė Šimtadienio medalius ir išradingus pažymėjimus – pusatestačius. Šventės metu abiturientams vienuoliktokai taip pat įteikė Šimtadienio kalendorių, kuris jiems primins, kad iki egzaminų lieka vis mažiau ir mažiau dienų.
…..Nuo šventės rengėjų neatsiliko ir abiturientai. Jie dėkojo gimnazijos administracijai, klasės vadovui, mokytojams ir tėveliams už kantrybę, žinias, tikėjimą jais. Gimnazijai padovanojo savo klasės vinjetę ir gėlę, kad puoštų gimnaziją, o savo įpėdiniams, vienuoliktokams, įteikė simbolinį gimnazijos raktą ir paliko testamentą, kurį vienuoliktokai pažadėjo vykdyti.
…..Kad ir kaip buvo linksma ir smagu, bet šventė amžinai netrunka… Tikimės, kad kiekvienam abiturientui ši diena buvo viena įsimintiniausių, juk ši šventė vyksta tik kartą gyvenime.
…..Sėkmės Jums, dvyliktokai!!!!
 
Skip to content