Sporto šventė ,,Aš lekiu su vėjeliu“

…..Vasariškai šiltą gegužės 23 dienos rytą Vilniaus r. Paberžės  ,,Verdenės“ gimnazijos stadione ir žaidimų aikštelėje linksmai  šurmuliavo mažieji sportininkai – ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių vaikai.  Prasidėjo  Maišiagalos   krašto švietimo įstaigų, vykdančių ikimokyklinį ir priešmokyklinį ugdymą, sporto šventė ,, Aš lekiu su vėjeliu“.
…..Šventės tikslas – skatinti vaikus noriai judėti, mėgti judrią veiklą ir žaidimus.
…..Renginys prasidėjo šventiniu bėgimu ,, Aš lekiu  su vėjeliu“. Mažieji sportininkai šauniai lenktyniavo su vėju ir savo grupių draugais, gimnazijos stadione  linksmai skambėjo vaikų šūksniai ir juokas.
…..Linksmosios estafetės vaikų laukė gimnazijos žaidimų aikštelėje. Pirmiausia vaikai išbandė ,,Kiauro maišo“ estafetę. Jos metu vaikai demonstravo vikrumą, ištvermę ir puikią koordinaciją.  Ši užduotis vaikams suteikė daug teigiamų emocijų. Vėliau vaikams reikėjo įveikti judriųjų lankų užduotį.  Galiausiai mažųjų laukė kliūčių ruožo iššūkis, jis skatino vaikus susikaupti,  tiksliai  ir greitai atlikti pratimus.
…..Šventė baigėsi pergalės šūksniais, visi sportininkai puikiai įveikė šventės  užduotis. Linksmai žygiuodami sportininkai sugrįžo į grupes.
 
Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo mokytojos
Skip to content