Pradinių klasių projektas ,,Saldžios Kalėdos“

…..Gruodžio 10 – 23 d. pradinių klasių mokiniai dalyvavo projekte „Saldžios Kalėdos“. Pirmą projekto dieną mažieji gimnazistai susitiko su dailės ir technologijų mokytoju Tomu Zakriu. Mokytojas pradinukus išmokė pasidaryti nuotaikingą kalėdinį atviruką. Šventinių darbelių pamokėlę tęsė technologijų mokytoja Virgilija Juzefovičienė, kuri mokė, kaip pasidaryti dovanų krepšelį.
…..Kokios Kalėdos be gardžių meduolių? Jau ne pirmi metai meduolius gimnazijoje kepa vyresnieji pradinių klasių mokiniai, o puošia ir maži, ir dideli.
…..Gražia tradicija tapo gimnazijos pradinių klasių mokinių šventinė programa Paberžės globos namų gyventojams ir darbuotojams. Mokiniai juos pradžiugino ne tik savo pasirodymu, bet ir pačių pagamintais gardumynais – meduoliais.
…..Šiais metais mokiniai kartu su tėveliais praleido šiltą, jaukią popietę, drauge darydami šventinius atvirukus, pakavimo krepšelius, žaisliukus eglutei.
…..Savo kulinariniais ir meniniais gaminiais pradinukai prekiavo tradicinėje gimnazijos ,,Kalėdinėje mugėje“.
…..Pasidalinti kalėdaičiais ir palinkėti gražių švenčių į gimnaziją atvyko Paberžės parapijos klebonas. Pradinukus aplankė ir Kalėdų Senelis.
…..Paskutinę projekto dieną mokiniai vyko į Vilniaus Kamerinio teatro kalėdinį spektaklį. Sugrįžusiųjų laukė staigmena – Kalėdų Senelio linkėjimus ir dovanėles perdavė Vilniaus rajono tarybos narys Algis Šatas.
…..Pradinių klasių mokytojos ir priešmokyklinio ugdymo pedagogė
Skip to content