Mokytojų dienos šventė gimnazijoje

…..Spalio 5 dieną ,,Verdenės“ gimnazijoje šventėme pačią gražiausią rudens šventę – Mokytojų dieną. Ši diena mokytojams ypatinga, netradicinė, nuotaikinga, kai visas dėmesys yra skirtas Jiems.
…..Puoselėjant senas gimnazijos tradicijas, šventę mokytojams organizavo Mokinių taryba. Šventinį rytą mokytojai skubėjo į gimnaziją, kur jų jau nekantriai laukė mokiniai. Kaip padėkos ir nuoširdumo ženklą kiekvienas mokytojas gavo po saldžią dovanėlę ir bilietą į „Mafijos bendruomenės“ susitikimą. Tokia buvo šventinio renginio tema. Renginio metu buvo atskleista ir įvardinta net 17 ,,baisiausių“ mokytojų nusikaltimų. Kaltę mokytojai galėjo išpirkti tik atsakę į 10 mįslių apie savo kolegas.
…..Renginio metu skambėjo sveikinimo dainos, šokio ritmu judėjo ir jaunesnieji, ir vyresnieji mokiniai. Mokytojai atsidėkojo mokiniams, įteikdami jiems saldžią dovaną.
…..Po mokinių surengtos šventės, mokytojai turiningai leido laiką Lietuvos etnokosmologijos muziejuje. Ekskursijos metu mokytojams buvo papasakota apie skirtingus žmogaus ir žmonijos ryšius su kosminiu pasauliu (senieji etniniai ryšiai, pasaulio matavimai, kalendoriai, astronomija, kosmonautika, nežemiškos gyvybės paieška, mūsų civilizacijos ateities galimybės), įvairius visatos vaizdus, išryškinančius mūsų planetos unikalumą, supažindinančius su tolimesnėmis galaktikomis. Vėliau mokytojai kilo į 32 metrų aukštyje esančią apžvalgos aikštelę, nuo kurios grožėjosi nuostabia Labanoro girios panorama ir įspūdingais ežerais.
…..Nors šventė baigėsi, tikimės, kad mokytojai šią Mokytojų dieną  prisimins dar ilgai, o šypsena ir gera nuotaika lydės juos visur ir visada! Mes, mokiniai, pasistengsime, kad taip ir būtų!
…..
Skip to content