RESPUBLIKINIS ŠOKIŲ KONKURSAS „DISKO KALĖDOS“

…..Gruodžio 10 dieną  1-4 klasių mokiniai drauge su šokio mokytoja Violina Romeikaite dalyvavo respublikiniame šokių konkurse „DISKO KALĖDOS“, kuris vyko Vilniaus Petro Vileišio progimnazijoje. Į konkursą iš viso vyko 32 mūsų gimnazijos pradinukai, kurie buvo suskirstyti į  4 komandas, jie konkursui ruošė visiškai skirtingas choreografijas.
…..Atvykę į konkursą, mokiniai susitiko su savo amžiaus šokių komandomis iš kitų mokyklų. Konkursas vyko etapais: pirmiausia pasirodė visų mokyklų pirmokai, vėliau – antrokai ir trečiokai, o renginį baigė vyriausieji – ketvirtokai. Konkursas buvo kupinas mokinių džiaugsmo, šypsenų ir, žinoma, šokio. Ir nors šią dieną mokinius lydėjo jaudulys ir baimė, tačiau galime pasidžiaugti, kad mūsų jaunieji šokėjai su tuo susitvarkė ir iškovojo prizines vietas: antrokų ir trečiokų komandos konkurse iškovojo antras vietas, o pirmokų ir ketvirtokų komandos – pirmas vietas.
…..Mokiniai susilaukė daug komisijos pagyrimų bei žiūrovų aplodismentų, o pasibaigus konkursui į gimnaziją grįžome su 32 medaliais ir „DISKO KALĖDŲ“ taure rankose.
…..
Šokio mokytoja Violina Romeikaitė
Skip to content