Projekto „Tyrinėjimo menas: partnerystės kuriančioms mokykloms“ paskutinės ,,Mokytojų klubo“ ir mokinių sesijos

…..Šiandien, kovo 14 dieną,  vyko paskutinis ,,Mokytojų klubo“  narių ir  projekto „Tyrinėjimo menas: partnerystės kuriančioms mokykloms“ kūrybos agentės Julijos Mažuolienės susitikimas. Kaip ir kiekvienas susitikimas buvo darbingas, kūrybingas, kupinas netikėtumų ir gerų emocijų.
…..Šiandienos susitikime dalyvavo ir kiti gimnazijos mokytojai, kuriems klubo nariai pristatė visų sesijų darbo produktą –  knygą ,,Įdomios pamokos receptai“ (šia knyga galės naudotis visi gimnazijos mokytojai). Vyko ne tik knygos pristatymas, bet ,,receptus“ išbandė mokytojai, kurie nedalyvavo ,,Mokytojų klubo“ veikloje.
…..Taip pat šią savaitę vyko paskutinė sesija projekte „Tyrinėjimo menas: partnerystės kuriančioms mokykloms“ dalyvavusiems šeštos klasės mokiniams.
…..Džiaugiamės, kad tiek mokiniai, tiek mokytojai, kurie dalyvavo projekte, turėjo puikią galimybę pasisemti žinių, patobulinti jau turimus įgūdžius, atskleisti savo kūrybingumą. Mes visi tapome atviresni naujovėms, labiau pasitikintys savimi, gebantys dirbti komandoje, išmokome išsakyti savo nuomonę, reflektuoti.
…..Dėkojame mūsų lektorėms – kūrybos agentei Julijai ir kuriančiai praktikei Jurgitai – už puikų bendravimą, gerą nuotaiką, teigiamas emocijas ir daugybę naujovių viso projekto vykdymo metu.
…..Projektą „Tyrinėjimo menas: partnerystės kuriančioms mokykloms“ įgyvendina Britų taryba ir asociacija „Kūrybinės jungtys“, bendradarbiaudama su Ugdymo plėtotės centru.
#Kūrybinės jungtys #Tyrinėjimo menas
…..
Lietuvių kalbos ir literatūros mokytoja Lina Mikutytė
Skip to content