Stebuklinga priešmokyklinukų Kalėdų šventė

…..Gruodis kasmet yra ypatingas metas gimnazijoje. Tai gražiausių metų švenčių – Šventų Kalėdų ir Naujųjų Metų – laukimo laikotarpis. Iš tiesų, ar gali būti gražesnė paslaptis už tą, kuri neša viltį, meilę ir džiaugsmą…
…..Gruodžio 21 dieną šventiškai papuošta „Verdenės“ gimnazija klegėjo nuo priešmokyklinio ugdymo grupės vaikų juoko ir džiaugsmo. Čia  šurmuliavo ir būrys tėvelių, kurie atlydėjo savo mažuosius susitikti su Kalėdų Seneliu. Buvo smagu matyti besišypsančius mažųjų ugdytinių veidus, besidžiaugiančias širdeles.
…..Visus pasitiko šilumos išsiilgusi Snieguolė, kuri susirinkusiuosius ragino garsiai pakviesti svečią, atvykusį iš Šiaurės ašigalio.
…..Visi nuščiuvo, kai išgirdo garsų Kalėdų Senelio balsą, sklindantį iš už durų. O jam įžengus į salę, vaikų ir tėvelių veiduose nušvito šypsenos. Šventės metu žėrinti Kalėdų eglutė, puošnūs vaikučių rūbai, linksma muzika bei šmaikštus, linksmas ir kūrybingas Senelis džiugino visus vaikučius ir jų tėvelius. Priešmokyklinukai linksmino Kalėdų Senelį eilėraščiais, dainomis ir šokiais, o šis stebino vaikus burtais ir stebuklingais triukais. Kalėdų Senelis nepamiršo ir tėvelių – ne vienam teko pajusti magiškos lazdos burtus. Po linksmos ir nuotaikingos programos Kalėdų senelis įteikė vaikučiams jų svajonių dovanas ir rėmėjo Arvydo Paukščio skanėstų krepšelius.
…..Susitikimas su Kalėdų Seneliu buvo tarsi stebuklas! Vaikai ne tik patyrė geras emocijas, padovanojo vieni kitiems šypsenas, bet ir sukurtą kalėdinę dvasią parsinešė į savo namus.
…..Šventinę programą kūrė ir vaikučius ruošė mokytojos Renata ir Stanislava, neformaliojo švietimo mokytojas Tadas ir šokio mokytojas Andrius, talkino priešmokyklinio ugdymo mokytojo padėjėja Inga.
Skip to content