Tarptautinė mokytojų diena

…..Spalio 5-oji gimnazijos mokytojams buvo ypatinga – minėjome Tarptautinę mokytojų dieną. Rytą, prieš pamokas, visi mokytojai buvo džiaugsmingai pasitikti, apdovanoti rankų darbo segėmis bei pačių mokinių keptais skanėstais. Nuskambėjus skambučiui, kviečiančiam į pirmąją pamoką, prasidėjo radijo laidelė, skirta mokytojų profesinei dienai paminėti. Skambėjo patys nuoširdžiausi padėkos žodžiai visiems mokytojams. Vėliau mokinai pakvietė mokytojus į 235 kabinetą, kur jų laukė staigmena – saldžių vaišių stalas. IIIG ir IVG klasių mokiniai tądien leido šiek tiek pailsėti savo pedagogams – jie, iš anksto suderinę užduotis su mokytojais, vedė pamokas mokiniams.
…..Po dviejų pamokų visi mokytojai buvo pakviesti į salę, kur netrūko linksmybių. Mokinių taryba kartu su savo pagalbininkais, ,,sugrąžinę“ mokytojus į mokyklinius suolus, Mokytojai turėjo progą dalyvauti neįprastose geografijos, matematikos, lietuvių kalbos, kūno kultūros ir kitose pamokose bei pasijusti mokiniais judriųjų pertraukų metu. Renginio metu buvo daug juoko, gerų emocijų, o svarbiausia – nuoširdumo.
…..Šventinį renginį vainikavo gimnazijos mokinių įteiktos dovanos, tarp kurių – spalvingas, mokinių paruoštas mokytojų gimtadienių kalendorius.
…..Profesinės šventės  proga, po mokinių surengtos šventės, mokytojai turiningai leido laiką boulingo klube, kur varžėsi keturios mūsų pedagogų komandos. Čia taip pat netrūko emocijų, geros nuotaikos bei didelio noro laimėti.
…..Džiaugiamės, kad mokytojai šypsojosi, buvo nustebinti mokinių išradingumu bei gerai praleido visą šventinę dieną.
…..
Istorijos mokytojas Algirdas Baltuškonis bei Mokinių tarybos nariai
Skip to content