ŠAUNIAUSIOS GIMNAZIJOS KLASĖS IŠVYKA

…..Šauniausia klasė turi būti labai draugiška, vieninga, kūrybinga ir unikali. Visos mūsų gimnazijos klasės yra labai šaunios, bet šiais mokslo metais ,,Šauniausios klasės“ titulą pelnė IIIG klasė. Ta proga klasei buvo įteikta pereinamoji taurė, o gimnazijos rėmėja, kredito unija ,,Saulėgrąža“, padovanojo išvyką į boulingo klubą ir ,,Vichy“ vandens parką.
…..Birželio pirmosios rytą mokykliniu autobusiuku IIIG klasės mokiniai išvyko pramogauti. Vilniuje mokinius maloniai pasitiko kredito unijos ,,Saulėgrąža“ valdybos pirmininkas Gintautas Piragius. Jis pakvietė gimnazistus smagiai pažaisti boulingą, be to, laukė ir vaišės –  pica ir gaivieji gėrimai. Po to klasė vyko į ,,Vichy“ vandens parką, kur galėjo pramogauti visą dieną. Mokiniai labai linksmai ir smagiai leido laiką: išbandė 9 įsimintiniausias vandens čiuožyklas Baltijos šalyse (tarp kurių nesvarumo būklę leidžiantis patirti „Maorių klyksmas“, milžiniškos bangos „Delfinų jūroje“), atsipalaidavo sūkurinėse voniose, plaukiojo baseine. Po visų pramogų mėsainiai, gaivieji gėrimai ir ledai padėjo atgauti jėgas.
…..Gyvenime reikia kaupti išmintį, mokytis, mokėti tolerantiškai bendrauti, auginti save stipria asmenybe. Tada ir būsi šauniausias… IIIG klasės mokiniai dėkoja visai gimnazijos bendruomenei už pasitikėjimą, nuoširdų ačiū taria gimnazijos rėmėjai, kredito unijai ,,Saulėgrąža“, ir asmeniškai jos valdybos pirmininkui Gintautui Piragiui už nepamirštamą išvyką.
…..
IIIG klasės vadovas Viktoras Martyncevas
Skip to content