Mokinių tarybos išvyka

…..Lapkričio 22 dieną Vilniaus r. Paberžės „Verdenės“ gimnazijos Mokinių tarybos nariai lankėsi Lietuvos sostinėje Vilniuje. Stovėdami Katedros aikštės centre, žvelgdami ir grožėdamiesi didinga Katedra, atkurtais Valdovų rūmais, matydami Gedimino pilį, Trijų Kryžių kalną, didžiavosi,  kad yra lietuviai. Ne tik didžiavosi, bet ir vertino žodžio laisvę ir neribotas galimybes keliauti.  Mokiniai užlipo į Gedimino pilies kalną ir Trijų kryžių kalną, kur atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai, taip pat grožėjosi senamiesčiu, kuris yra įrašytas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą.
…..Prisižiūrėję įspūdingų vaizdų, mokiniai keliavo „žaisti“ komandos formavimo žaidimų į „Hangar“ pabėgimo kambarį. Ši pramoga dalyviams suteikia ypatingai aštrių pojūčių. Tam, kad įveiktų visas užduotis, mokiniai turėjo tapti stipriausia komanda. Tai buvo puiki galimybė pajusti tikros komandos dvasią, bendradarbiauti.
…..Į gimnaziją mokiniai grįžo kupini įspūdžių, dar ilgai aptarinėjo žaidimo momentus. Mokinių taryba džiaugiasi išvyka, ir norėtų, kad tai taptų  kasmetine tradicija.
…..
Mokinių tarybos koordinatorė, technologijų vyresnioji mokytoja Laima Juodėnienė
 
Skip to content