Vilniaus rajono mokinių technologijų olimpiada „KŪRYBOS VIRUSAS 2021 m.“

…..Vasario 23 dieną įvyko Vilniaus r. savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus ir Vilniaus r. technologijų mokytojų metodinio būrelio organizuojamas technologijų olimpiados antrasis etapas. Šių metų olimpiados tema – „Kūrybos virusas 2021 m.“. Mūsų gimnazijai olimpiadoje atstovavo I G klasės mokinė Jekaterina Uleckaja.
…..Pandeminė situacija šalyje lėmė tai, kad Jekaterina, kaip ir kiti olimpiadoje dalyvavę mokiniai, kūrybinį darbą turėjo atlikti namuose. Mokinė namų darbą atliko savo pasirinkta technika, turėjo fotografuoti darbo kūrimo etapus ir kūrybinio darbo procesą, jį aprašyti ir pristatyti komisijai. Jekaterinos Uleckajos darbas 9–10 (I-IIG) klasių grupėje buvo įvertintas didžiausia balų suma, ir mokinė laimėjo  I – ąją vietą.
…..Technologijų olimpiada yra puiki galimybė kūrybingiems, užsispyrusiems, ieškantiems jauniems žmonėms pademonstruoti savo gabumus. Sveikiname Jekateriną Uleckąją, užėmusią I-ąją vietą technologijų olimpiados antrojo etapo I-IIG klasių grupėje, džiaugiamės jos kūrybingumu, darbštumu bei pasiekimais, linkime sėkmės ir kūrybinio polėkio.
…..
Vilniaus r. Paberžės „Verdenės“ gimnazijos technologijų vyresnioji mokytoja Laima Juodėnienė
Skip to content