Paskutinis skambutis

…..Paskutinis skambutis ne tik žymi mokyklos baigimą, bet turi ir simbolinę prasmę – jis yra tarsi pirmasis žingsnis į savarankišką gyvenimo kelią, kai abiturientai tampa atsakingi už savo sprendimus.
…..Šią dieną vieniems liūdna, kitiems linksma, tačiau visiems smalsu ir nekantru – kas laukia už naujo gyvenimo posūkio, kur, kaip sprendimus teks priimti patiems, nusirašyti nebus nuo ko, nes vienodų variantų nebus.
…..Gegužės 25 dieną Paskutinis skambutis nuskambėjo ir Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos XXIV laidos abiturientams. Dvyliktokus sveikino ir sėkmės linkėjo gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė, klasės vadovas Viktoras Martyncevas, tėveliai, nuotaikingą pasirodymą padovanojo pirmokėliai, šventę vedė ir gražius sveikinimo žodžius sakė būsimieji abiturientai – vienuoliktokai.
…..Abiturientai dėkojo gimnazijos administracijai, klasės vadovui ir mokytojams. Visų abiturientų vardu kalbėjusi Brigita Dragūnaitė sakė: ,,Noriu padėkoti gimnazijos vadovams ir mokytojams, kad užaugome tokioje mokykloje, kurioje išmokome būti dorais žmonėmis. Laikysime egzaminus, gausime balus, bet kas jie… Svarbiausia – gimnazijoje tapome  brandžios asmenybės, kurias užaugino patys geriausi mokytojai. Juk po daugelio metų nepasigirsime, kad iš fizikos egzamino gavome šimtą balų, niekam tas nerūpės, o tuo, kad baigėme ,,Verdenės“ gimnaziją, galėsime didžiuotis visą likusį savo gyvenimą. Ačiū, Jums.“
…..Tad, mieli abiturientai, būkite drąsūs, svajokite ir įgyvendinkite gražiausias savo svajones – net jei sėkmė užtruktų, niekad nenuleiskite rankų. Pasitikėkite savimi ir jus palaikančiais žmonėmis.
Skip to content