Paroda ,,Studijos 2018“

…..Vasario 8 d. Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos IIG klasės mokiniai lankėsi tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Studijos 2018“, kuri vyko „Litexpo“ parodų ir kongresų centre. Šių metų parodos akcentas – „Būsiu Lietuvai“. Pagrindinė žinia, kurią buvo norima perduoti lankytojams – ta, kad svarbiausia yra gebėjimas nuolat mokytis ir įgyti naujas kompetencijas, kurių nepakeis šiuolaikinės technologijos. Visi parodos pašnekovai šias kompetencijas įvardino panašiai – kūrybiškumas, skaitmeninis raštingumas, gebėjimas greitai priimti sprendimus, dirbti komandoje bei įsisavinti informaciją. Išugdyti šias savybes – didžiulis iššūkis, kalbėti apie tai – parodos „Studijos 2018“ tikslas.
…..Mūsų gimnazistai klausėsi įdomių pranešimų, domėjosi informacinėmis technologijomis, studijomis Kauno policijos akademijoje bei kitose mokymo įstaigose, ypač daug sužinojo apie skrydžių vadybą. Taip pat išbandė jėgas, atlikdami praktines užduotis, naudodamiesi naujausiomis technologijomis.  Paroda ,,Studijos 2018“ kviečia ieškoti savęs, mokytis kiekvieną dieną, priimti šiuolaikines naujoves.
…..Savojo pašaukimo ieškojimas gyvenime yra labai svarbus jaunam žmogui. Taigi, mielas jaunuoli, klausykis savo širdies ir nebijok pokyčių. Linkime palankaus vėjo,  ieškant savo pašaukimo.
…..
IIG  klasės vadovė Regina Stankevičienė ir ugdymo karjerai specialistė Joana Butėnaitė
Skip to content