Meninio žodžio šventė

…..Meninis žodis visuomet sušildo sielą žmogaus, kuris to nori. Tada ir diena šviesesnė, ir žmonės geresni, ir darbai prasmingesni.
…..Vilniaus rajono meninio žodžio gerbėjai vasario 1 dieną rinkosi į Nemenčinės Gedimino gimnaziją, kur vyko Lietuvos mokinių meninio skaitymo konkurso rajoninis etapas. Mokiniai skaitė ir poeziją, ir prozos tekstus. Smagu, kad turime didelį būrį jaunų žmonių, neabejingų prasmingam, gražiai skambančiam žodžiui.
…..Mūsų gimnazijai atstovavo 5 klasės mokinė Aneta Kerulytė ir IIIG klasės mokinė Emilija Beržinytė. Nors mūsų gimnazistės laureatėmis netapo, tačiau labai smagu buvo matyti jas, pasiryžusias poezijos  žodžiu išsakyti tai, kuo gyvena, kas jaudina, dėl ko džiūgauja. Linkime joms ir toliau skaityti bei dalyvauti, nes meninio skaitymo konkursas – puiki proga atskleisti savo individualumą, tobulinti asmenybę. 
…..Šilta ir jauki meninio žodžio šventė Vilniaus rajono Nemenčinės Gedimino gimnazijoje neprailgo, o kiekvienas joje dalyvavęs pasidovanojo sau nepamirštamas ir širdžiai mielas akimirkas.
…..
Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Lina Mikutytė
Skip to content