Vasario 16-osios minėjimas Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijoje

…..Vasario 15 dieną gimnazijoje minėjome Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną. Šventinę dieną pradėjome klausydamiesi gimnazijos radijo laidos, skirtos 99-osioms Valstybės atkūrimo metinėms. Vėliau visa gimnazijos bendruomenė dalyvavo iškilmingame renginyje. Sugiedojome Tautišką giesmę, o jos žodžiai, įgavę ypatingą prasmę, tarsi dar labiau mus visus suvienijo. Gimnazijos direktorė Violeta Šukevičienė tarė sveikinimo žodį, už įvairius pasiekimus įteikė padėkos raštus ir mokytojams, ir gimnazistams.
…..Labai džiaugiamės, kad šventėje dalyvavo garbingi svečiai – Kredito unijos ,,Saulėgrąža“ valdybos pirmininkas Gintautas Piragius ir Vilniaus Vytauto Didžiojo LIONS klubo narys, verslininkas Marius Andriulevičius, kuris ne tik pasveikino susirinkusius Vasario 16-osios proga, bet ir mielai papasakojo savo sėkmės istoriją, pabrėždamas gimnazistams, kaip svarbu yra turėti tikslą, tikėti savimi, siekti savo svajonių.
…..Žiūrovus maloniai nustebino mokytojų ir mokinių kvartetas, kuris dainavo Vytauto Kernagio dainą ,,Baltas paukštis“, o grupelė gimnazistų atliko meninę kompoziciją ,,Žodis į širdį“.
…..Šiandien gimnazijoje buvo labai šviesu ir gera, nes paminėjome mūsų šaliai ir jos žmonėms svarbią dieną – Vasario 16 – ąją – Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną. Vasario 16 – osios šventė išliks kiekvieno širdyje kaip vienybės, darnos ir sąmoningumo pamoka.
…..
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Violeta Kaziūnienė
Istorijos vyresnioji mokytoja Renata Boguslavska
Skip to content