Antrokai pramogauja

…..Saulėtą gegužės 19 dieną antros klasės mokiniai keliavo į Vilnių, kur dalyvavo edukacinėje programoje „Kulinarinės dirbtuvės“. Edukacijos metu vaikai, pasiraitoję rankoves, kibo į sausainių tešlos minkymą ir formų kūrimą. Kol skanėstai kepė, patys pasigamino naminių sveikų guminukų, kūrė  įvairiausias jų spalvas ir formas.
…..Guminukams stingstant šaldytuve, žiūrėjome 5D  animacinį filmuką su specialiaisiais efektais apie skruzdėliuką ir jo draugus, kuris pamokė, kaip svarbu rūpintis mūsų planeta.
…..Pažiūrėję filmuką, vaišinomės savo iškeptais sausainiais, naminiais guminukais, gėrėme kakavą. Nepamiršome ir tėvelių – supakavę jiems savo iškeptus sausainius, parašėme po šiltą palinkėjimą.
…..Vėliau vaikai smagiai leido laiką batutų pramogų centre „Skypark“. Čia mus pasitiko treneris, kuris supažindino su saugaus elgesio taisyklėmis. 1600 kv. m. ploto erdvėje mokiniai šokinėjo, nardė į kempinių baseiną, žaidė stalo futbolą. Aukšti šuoliai ir skrydžiai suteikė vaikams neišdildomų įspūdžių ir naujos patirties.
…..Turiningai ir aktyviai praleidę laiką, sužinoję daug naujų dalykų, laimingi ir kupini įspūdžių grįžome į gimnaziją.
Skip to content