Šimtadienio šventė gimnazijoje

…..Šimtadienis abiturientams – tarsi pirmasis priminimas, kad artėja brandos egzaminų sesija. Tai linksma ir visų laukiama šventė, todėl pasiruošimas jam yra kūrybingas ir daug išradingumo reikalaujantis procesas, į kurį kasmet „leidžiasi“ vienuoliktokai.
…..Šių metų vasario 11 dieną mūsų gimnazijoje vyko šimtadienis, kurį ruošė IIIG klasės mokiniai, o jo tema – Kazino. Ne tik abiturientams paruoštos užduotys, bet ir dekoracijos puikiai atspindėjo šią humoristinę temą.
…..Šventė prasidėjo gimnazijos direktorės ir kartu dvyliktokų pirmosios mokytojos Violetos Dapkevičienės sveikinimu, abiturientus sveikino ir pirmoji mokytoja Stanislava Cijunaitienė, klasės vadovė Regina Stankevičienė, tėvų atstovai. Vėliau abiturientai, įrodydami savo išmonę ir humoro jausmą, atliko pačias įvairiausias užduotis. Atlikusiems užduotis dvyliktokams organizatoriai įteikė šimtadienio atminimo medalius bei „pusatestačius“, kuriuose buvo įrašytos gana keistos abiturientų įveiktos „mokymosi“ programos. Kaip šventės atminimo dovaną dvyliktokai gavo šimtadienio kalendorių su daugybe patarimų, kaip geriau pasiruošti egzaminams.
…..Savo ruožtu abiturientai padėkojo mokytojams, perskaitė ir įteikė vienuoliktokams „šimtadienio testamentą“, pasidalino savo mokymosi gimnazijoje patirties niuansais, šoko, dainavo bei pravedė šimtadienio dalyviams šokių konkursą.
…..Šventės pabaigoje dalyviai įsiamžino bendroje nuotraukoje bei daugybėje nuotraukų šventinėje šimtadienio arkoje.
…..
IIIG ir IVG klasių vadovai
Skip to content