Vilniaus rajono savivaldybės švietimo įstaigų konferencija

…..Balandžio 23 dieną vyko Vilniaus rajono savivaldybės švietimo įstaigų konferencija ,,Mokykla šiandien ir rytoj. Gerosios patirties sklaida“, kurią organizavo  Vilniaus rajono savivaldybės  administracijos Švietimo skyrius ir Vilniaus rajono savivaldybės švietimo įstaigų metodinė taryba. Gausų susirinkusiųjų būrį sveikino Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst ir Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėja Sofija Ryžova.
…..Mūsų, Paberžės ,,Verdenės“ gimnazija, taip pat dalyvavo konferencijoje ir dalinosi savo gerąja patirimi. Buvo parengtas ne tik stendinis pranešimas, bet ir biologijos mokytoja metodininkė Regina Stankevičienė skaitė pranešimą ,,Patrauklus, kokybiškas, praktine tiriamąja veikla grįstas ugdymas, atsižvelgiant į įvairių gabumų mokinius“.
…..Džiugu, kad konferencijos metu pasisėmėme naujų idėjų, patirties iš kitų gimnazijų, tikimės, kad nuoširdus ir atviras mokytojų bendradarbiavimas padės tobulinti mūsų bendrą darbą, siekiant šiuolaikiškos pamokos, dirbant skirtingais būdais bei įvairiau organizuojant veiklas.
Skip to content