Rugsėjo 1-osios šventė Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijoje

…..Pasipuošusi rudeniniais debesų karoliais, gėlėmis ir mokinukų juoku, atkeliavo Rugsėjo 1-osios šventė.
…..Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos bendruomenę naujų mokslo metų proga pasveikinti atvyko LR seimo narė Rita Tamašunienė.  Gerbiama viešnia linkėjo,  kad šie mokslo metai būtų kupini smalsumo, didelių svajonių, atkaklaus darbo, atradimų džiaugsmo ir pergalės skonio, įveikus kiekvieną aukštumą. Sveikinimo ir padrąsinimo žodį tarė gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė. Ji pažymėjo, kad nauji mokslo metai – tai atsakingų darbų pradžia, reikalaujanti sutelktumo, atsakomybės, kantrybės, o didžiausi ir svarbiausi darbai  laukia mūsų dvyliktokų. Mažiausiems gimnazistams, pirmokėliams, buvo įteiktos Lietuvių švietimo draugijos „Rytas“ padovanotos kuprinės su mokymosi priemonėmis, UAB „Saugos darbo garantas“ padovanojo atšvaitines liemenes. O pirmokėliai šventės dalyviams ,,padovanojo“ eilėraštukus, dainelę ir nuotaikingą šokį. Gražiais žodžiais bei daina mokslo metus pradėjo ir abiturientai.
…..Rugsėjo 1-osios šventę Dievo žodžio liturgija bei palaiminimu baigė Paberžės Švč. Jėzaus Širdies parapijos kunigas vikaras, gimnazijos tikybos mokytojas Juzefas Makut.
…..Nepaisydami iššūkių ir naujovių, į naujus mokslo metus ženkime kupini ryžto ir pasitikėjimo savo jėgomis. Tegul smalsumas, žinių troškimas ir jaunatviška energija padeda mums sėkmingai įveikti visas kliūtis!
Skip to content