Ketvirtokų išvyka į kino filmą

…..Vilniaus r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos ketvirtos klasės mokiniai ir du trečiokai dalyvavo ,,Akropolio“ surengtame vaikų piešinių konkurse ,,Piešiame džiaugsmą“. Visi gimnazistų piešiniai buvo nuostabūs – juk mažieji piešė džiaugsmą taip, kaip jį įsivaizduoja, mato ar jaučia. Visi konkurso dalyviai gavo asmenines ,,Akropolio“ padėkas už dalyvavimą konkurse. Iš 700 konkurso dalyvių darbų savo amžiaus grupėje  ketvirtokės Gretos Bobinaitės piešinys užėmė prizinę vietą ir laimėjo pramogą – nemokamą kino seansą visai klasei. Mokiniai draugiškai nusprendė pažiūrėti animacinį filmą ,,Vajana“.
…..Gruodžio 14 d. kevirtokai vyko į Forum Cinemas Akropolyje, kur žiūrėjo nuostabią, iššūkių pilną mergaitės, vardu Vajana, kelionę į platųjį pasaulį ir norą išgelbėti savo tautą. Šios kelionės metu Vajana susipažino su pusdieviu Maui, drauge jie pažino neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiko šiurpą keliančių monstrų ir rado atsakymus į klausimus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – animacinis šedevras. Mažiesiems žiūrovams akių nuo ekrano atitraukti neleido žavingi personažai ir nuostabi muzika.
…..Džiaugėmės ir dėkojome Gretai už galimybę gerai praleisti laiką, pabūti visiems kartu. Linkime jai ir visiems klasės draugams aktyviai dalyvauti konkursuose. Juk labai smagu, kai savo laimėjimu gali pradžiuginti ir draugus.
…..
Pradinių klasių vyresnioji mokytoja Rima Vaitonienė
Skip to content