Konstitucijos egzaminas gimnazijoje

…..Spalio 3 d. gimnazijoje vyko Konstitucijos egzamino I etapas. Visi pradinių klasių mokiniai dalyvavo kūrybiniame konkurse ,,Konstitucija, tavo gimtadienį švenčiu”, o 5-8 ir I-IVG klasių mokiniams, panorusiems pasitikrinti savo žinias, buvo pateikta 30 uždarų klausimų. Mokiniai, teisingai atsakę į 25 klausimus, bus kviečiami dalyvauti II etape.
…..Šįkart Konstituciją geriausiai išmanančia gimnaziste tapo IG klasės mokinė Karina Boguslavska. Ji teisingai atsakė į 25 klausimus iš 30 ir vienintelė iš visų egzamine dalyvavusių mokinių pateko į II etapą. Kariną pasveikino gimnazijos direktorė Violeta Dapkevičienė ir įteikė saldų prizą – 1,5 kilogramo M&M’s saldainių. Mokinė spalio 12 d. varžysis II egzamino etape. Nuoširdžiai linkime Karinai kuo geriau pasiruošti II egzamino etapui ir pademonstruoti puikias Konstitucijos išmanymo žinias, atsakinėjant į dar sunkesnius klausimus.  
…..Gražiausi pradinių klasių mokinių piešiniai spalio 9-13 d. bus demonstruojami Delfi portale. Kviečiame visą gimnazijos bendruomenę Delfi.lt portale balsuoti už mūsų mažųjų gimnazistų labiausiai patikusius darbus. Keturi daugiausiai balsų surinkusių darbų autoriai bus paskelbti iki spalio 19 d. ir apdovanoti egzamino partnerių prizais.
…..Konstitucijos egzaminą gimnazijoje padėjo organizuoti istorijos vyr. mokytoja Renata Boguslavska ir istorijos mokytojas Algirdas Baltuškonis.
…..
Konstitucijos egzamino koordinatorius gimnazijoje  Vytautas Garšva
Skip to content