Sporto šventė gimnazijoje

…..Gegužės 31 d. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijoje vyko tradicinė Sporto šventė. Iš visų klasių mokinių sudarytos komandos rungėsi kombinuotoje dviračių – bėgimo estafetėje, taip pat mokiniai turėjo galimybę žaisti tinklinį, futbolą arba badmintoną.
…..Greičiausiai estafetę įveikė I G klasės mokiniai. Jie ir tapo sportiškiausia gimnazijos klase. Maža to, jie daugiausiai laimėjo ir individualių prizų. Viktorija Demeško tapo badmintono taikliaranke. Jai  po sunkios kovos pavyko įveikti savo klasės draugą Tadą Radavičių.
…..Šventės pabaigoje mokiniai ir mokytojai galėjo priimti dailės ir technologijų  mokytojos Laimos Juodėnienės iššūkį – išstovėti ilgiau už ją ,,plankės” padėtyje (žr. nuotrauką).  Istorijos mokytojas Bronislovas Banys nustebino savo ištverme –  šioje padėtyje išbuvo daugiau nei šešias minutes. Tarp mokinių stipriausias buvo I G klasės atstovas Marek Rodevič, bet dailės ir technologijų mokytoja Laima Juodėnienė liko neįveikta.
…..Verta pagirti 7 klasės sportininkus. Jie antrus metus iš eilės tapo gausiausia klase, dalyvavusia Sporto šventėje, be to, šios klasės mokiniai noriai ir aktyviai dalyvavo visose rungtyse.  Taip pat renginyje aktyviai dalyvavo ir aukštų rezultatų stengėsi pasiekti tikybos mokytoja Ana Boguslavskienė.
…..Geografijos mokytojas  Vytautas Gražys stipriausius gimnazijos sportininkus apdovanojo specialiais prizais. Prie šventės organizavimo ir vedimo daug prisidėjo ir jaunasis kūno kultūros mokytojas Valdemar Šaveiko bei kiti gimnazijos mokytojai. Gimnazijos direktorė Violeta Šukevičienė, apibendrindama renginį, palinkėjo, kad kitais metais gimnazistai pasiektų dar geresnių sportinių rezultatų – tiek komandinių, tiek asmeninių.
…..Tikimės, kad kitų mokslo metų Sporto šventėje dalyvaus dar daugiau gimnazistų.
…..
Kūno kultūros vyresnysis mokytojas Vytautas Garšva
Skip to content