RENGINYS ,,SEKU SEKU PASAKĄ‘‘

…..Saulėtą gegužės 10  dienos rytą  Vilniaus  r. Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijos mažieji artistai pakvietė savo draugus pradinukus į renginį ,,Seku seku pasaką“.
…..Pasakėlė kvietė visus keliauti į pavasarinį mišką. Pirmiausia visus dainele pasveikino boružės.  Miško šokių aikštelėje visi šventės dalyviai linksmai judėjo pavasariniu ritmu.  Mažyliams šokti padėjo  linksmosios ketvirtokės. Spektaklis tęsėsi – miške pasirodė  gražuolės laputaitės, jos ragino visus pažaisti, pašokti ir pasivaišinti. Po to visi mažieji artistai  skubėjo pasiūti meškinams batus, o, atsisveikinę su meškinais, vaikai pateko į muzikinę pievelę. Į šventinį pavasarinį orkestrą linksmai įsijungė gimnazijos pirmokai, antrokai ir  trečiokai.
…..Pasakėlė skubėjo vis tolyn. Miško takelis  atvedė  vaikus prie trobelės, kurioje gyveno boružiukas ir jo draugai.
…..Pamiškėje mažieji pasakoriai sutiko kiškučių  šeimyną.  Keliaudama su vaikais, pasakėlė pavargo, prigulė pailsėti ir sapnavo sapnelį.  Pabudusi, pailsėjusi  mažųjų pasakėlė linksmai dainavo atsisveikinimo dainelę ir dovanojo savo draugams pradinukams linksmas šypsenas bei puikią nuotaiką .
…..Mažųjų renginys, skirtas draugystei su  pasaka,  baigėsi. Prieš grįždami  į klases, pradinukai ir jų mažieji draugai linksmai dalinosi renginio įspūdžiais. 
…..
Pasakėlę sukūrė ir vaikus vaidinti, dainuoti, šokti mokė ikimokyklinio  ir priešmokyklinio ugdymo  mokytojos, dekoracijas  spektakliui sukurti padėjo  mokytojo padėjėjos
Skip to content