Tęsiasi projektas ,,Tyrinėjimo menas“

…..Nepaisant karantino apribojimų,  nuotolinio mokymo(si) ir darbo iššūkių, gimnazijoje tęsiasi projektas ,,Tyrinėjimo menas“. Kovo mėnesį projektas jau baigsis, todėl ir 7 klasės mokinių, ir ,,Mokytojų klubo“ veiklos ,,juda“ finišo link.
…..Projekte dalyvaujantys mokytojai ir projektą kurianti agentė, aktorė Viola Klimčiauskaitė, toliau bendradarbiauja ir tobulina kompetenciją, ugdyti mokinių XXI amžiaus gebėjimus. Taip pat sprendžia mokytojams kylančius ugdymo iššūkius bei kitus aktualius klausimus. Kiekvieno susitikimo metu mokytojai įgyja vis naujos patirties, išbando ir įsisavina naujus informacinius mokymo(si) įrankius, metodus ir būdus, o vėliau šią patirtį taiko savo pamokose.
…..Vasario 22 dieną projektą kuruojančios mokytojos dalyvavo jau antrame mokytojų refleksijos susitikime. Jo metu vyko pasidalijimas patirtimi ir naujienomis su kitų mokyklų mokytojais bei pasirengimas projekto vertinimo etapui.
…..Programą ,,Tyrinėjimo menas“ įgyvendina Britų taryba ir asociacija „Kūrybinės jungtys“. Projektas yra Britų tarybos kultūrinių ryšių programos, vykdomos visose trijose Baltijos šalyse, dalis.
 …..
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Violeta Kaziūnienė
Skip to content